Telefon: 86 44 23 54

Telefon: 40 54 23 54

​Vi har stor erfaring med specialtransport

Er du på udkig efter et professionelt transportfirma, som kan varetage en specialtransport for dig? Så behøver du ikke lede længere. Hos Albæk Vognmandsforretning har vi mange års erfaring på området, og vi står derfor klar til at varetage enhver opgave. Vi kommer primært i og omkring Randers, Hadsten og Spentrup.

Med mange års erfaring i branchen står vi klar til at varetage både store og små transportopgaver. Hvis du har brug for en form for specialtransport, kan du således trygt samarbejde med os. Vi tilbyder sikker levering af dit gods – og altid til en attraktiv pris.

Vi klarer alle former for specialtransport

Uanset om vi skal tage os af farligt gods eller skrøbeligt gods, så har vi en dygtig vognmand, som står klar til at hjælpe dig. Vi råder over en stor og moderne vognpark, hvor vi blandt andet har en kran til rådighed, hvilket gør det muligt for os at håndtere mange forskellige former for specialtransport.

​​

Vi er en loyal samarbejdspartner, som du kan stole på. Det betyder, at vi altid kommer til den aftalte tid og holder os til den aftalte pris. Vi sørger derudover altid for at holde dig godt informeret under transporten af dit gods.

Kontakt os for svar på dine spørgsmål

Har du spørgsmål vedrørende vores specialtransport? Så er du velkommen til at kontakte os med det samme. Vi står altid klar til at tage en uforpligtende samtale med dig, hvor vi snakker nærmere om din opgave.

Du kan kontakte os på telefon 86 44 23 54 eller 40 54 23 54. Du er også velkommen til at skrive en e-mail til lhtransport@rasmussen.mail.dk, så hører du fra os hurtigst muligt.

​​

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Firma

Albæk Vognmandsforretning

CVR: 20746378 

Kontakt

Telefon: 86 44 23 54

E-mail: lhtransport@rasmussen.mail.dk