Telefon: 86 44 23 54

Telefon: 40 54 23 54

Pålidelige vognmænd   Mange års erfaring    Kvalitet og god service

Containerudlejning i forskellige størrelser

Står du og mangler en container til miljørigtig indsamling af affald eller til transport? Hos Albæk Vognmandsforretning i Randers tilbyder vi containerudlejning i forskellige størrelser i Hornslet, Hadsten og omegn. Vi råder over en lang række containere i flere dimensioner, hvorfor du kan få en, der passer til din opgave.

Vi har mange års erfaring med containerudlejning af robuste og holdbare containere, der kan anvendes til eksempelvis affaldssortering. Har du brug for en container til et renoveringsprojekt, større havearbejde eller andet, er vi klar til at levere en container i ønskede mål til din adresse eller arbejdsplads.

Professionel containerudlejning med fokus på dine behov

Med en container kan du have plads til at sortere affald mere hensigtsmæssigt. Du kan også transportere ting, hvis dette er dit behov. Vi tilgodeser dine ønsker og krav i videst muligt omfang, da vi er en professionel vognmandsforretning, der har fokus på dine behov. 

Vi tilbyder containerudlejning så længe, du har brug for din container. Du skal ikke tænke på transport, da vi kan klare det hele for dig.

Fortæl os, hvor og hvornår du vil have din container, så bringer vi den til dig. Vi er yderst pålidelige, og du kan altid regne med, at vi er der til aftalt tid. Bestil udlejning af container hos os, så du opnår større fleksibilitet, og mere plads til at kunne udføre din opgave mere effektivt.​

Modtag et tilbud på din opgave

Har du forestående opgave, hvor der er behov for en container, kan du benytte dig af vores containerudlejning og indledningsvist få et godt tilbud på din opgave. Kontakt os endelig, så vi kan høre mere om, hvad du helt konkret har brug for, så vi kan finde den optimale løsning til dig.

Kontakt os på telefon 86 44 23 54. Vi ser frem til at høre om dine tanker og planer, så vi kan hjælpe dig bedst muligt.

Indhent tilbud på containerudlejning

Udfyld nedenstående kontaktformular, for at få et uforpligtende tilbud på containerudlejning. Vi besvarer hurtigst muligt.

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Firma

Albæk Vognmandsforretning

CVR: 20746378 

Kontakt

Telefon: 86 44 23 54

E-mail: lhtransport@rasmussen.mail.dk