Telefon: 86 44 23 54

Telefon: 40 54 23 54

Containerudlejning i forskellige størrelser​

Står du og mangler en container til miljørigtig indsamling eller opbevaring af affald, eller til transport? HosAlbæk Vognmandsforretning tilbyder vi leje af container i forskellige størrelser i Randers, Hadsten, Spentrup og omegn. Vi råder over en lang række containere i flere dimensioner, hvorfor du altid kan få en, der passer til din opgave.

Vi har mange års erfaring med containerudlejning af robuste og holdbare containere, der kan anvendes til for eksempel affaldssortering. Det kan blandt andet være, at du står med en masse haveaffald eller byggeaffald, du skal af med. Har du brug for en container til et renoveringsprojekt, større havearbejde eller andet, er vi klar til at levere en container i de ønskede mål til din adresse eller arbejdsplads.

Leje af container ud fa dine behov

​Med udlejning af container kan du have plads til at sortere affald mere hensigtsmæssigt. Du kan også transportere ting, hvis dette er dit behov. Vi tilgodeser dine ønsker og krav i videst muligt omfang, da vi er et professionelt vognmandsfirma, der har fokus på dine behov.

Vi tilbyder containerudlejning så længe du har brug for containeren. Du skal ikke tænke på transport, da vi kan klare det hele for dig.

Fortæl os hvor og hvornår du skal bruge din container, så bringer vi den til dig. Vi er yderst pålidelige – og du kan altid regne med, at vi er der til den aftalte tid. Bestil leje af container hos os! Så opnår du større fleksibilitet og mere plads til at kunne udføre din opgave mere effektivt.

Hvad koster det at leje en container?

Vores priser varierer naturligvis alt efter hvilken type container, du har brug for at leje. Vi informerer dig gerne om priser, muligheder, materialer, tidsestimater osv. Du skal bare ringe eller skrive til os. Kontakt os endelig, så vi kan høre mere om, hvilken form for containerudlejning, du helt præcist har brug for. Så finder vi den mest optimale løsning til dig.

Kontakt os på telefon 86 44 23 54 eller 40 54 23 54. Alternativt kan du også skrive til vores e-mail lhtransport@rasmussen.mail.dk.

​​

Indhent tilbud på containerudlejning

Udfyld nedenstående kontaktformular, for at få et uforpligtende tilbud på containerudlejning. Vi besvarer hurtigst muligt.

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Firma

Albæk Vognmandsforretning

CVR: 20746378 

Kontakt

Telefon: 86 44 23 54

E-mail: lhtransport@rasmussen.mail.dk