Telefon: 86 44 23 54

Telefon: 40 54 23 54

​Vi gør affaldshåndtering nemt for dig

Er du på udkig efter et firma, som tilbyder hjælp til bortkørsel af jord og andet affaldshåndtering? Så er du kommet til det helt rigtige sted. Albæk Vognmandsforretning gør affaldshåndtering nemt for dig. Vores vognmand servicerer kunder i og omkring Randers, Hadsten og Spentrup.

Uanset om du skal i gang med renovering, gravearbejde eller andet, som kræver bortskaffelse af affald, så står vi klar til at hjælpe dig med at håndtere dit affald så nemt som muligt.

I vores optik skal det være nemt at komme af med affald på en miljørigtig måde, og det er her, vi kommer ind i billedet. Vi har nemlig containere i mange forskellige størrelser, og de spænder mellem 5 og 20 kubikmeter. Du kan også selv bestemme, om din container til byggeaffald skal være åben eller lukket.

Lej en container til affaldshåndtering lige her

Vi tilbyder hjælp til forskellige former for affaldshåndtering. Uanset om du står for et større nedrivningsprojekt eller blot skal give skuret en forårsrengøring, så kan vi hjælpe dig med at komme af med affaldet.

​​

Vi både leverer en container til dig samt henter og tømmer den, når du har brug for det. Det bliver med andre ord ikke nemmere for dig at komme af med affald efter dit byggeri.

Vi har en kran til rådighed, som gør det muligt for os at håndtere mange forskellige projekter. Uanset om du mangler hjælp til bortskaffelse af jord eller inventar, så håndterer vi det gerne for dig – for eksempel hjemme eller på byggeplads.

Kunne du tænke dig at høre mere?

Ønsker du at høre nærmere om, hvad vi kan tilbyde af affaldshåndtering? Så er du velkommen til at kontakte os med det samme. Vi gør det nemt for dig, så du kan bruge tiden på dit projekt.

Du kan kontakte os på telefon 86 44 23 54 eller 40 54 23 54. Du kan også skrive en e-mail til lhtransport@rasmussen.mail.dk, så vender vi straks tilbage med flere informationer om containerudlejning og affaldshåndtering.

​​

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Firma

Albæk Vognmandsforretning

CVR: 20746378 

Kontakt

Telefon: 86 44 23 54

E-mail: lhtransport@rasmussen.mail.dk