Telefon: 86 44 23 54

Telefon: 40 54 23 54

​Professionelt firma klarer bortkørsel af jord

Er du i gang med et have- eller byggeprojekt? Så står Albæk Vognmandsforretning klar til at udføre bortkørsel af jord for dig. Vi er et professionelt firma med stor erfaring på området, hvorfor vi er i stand til at løse enhver opgave. Vi servicerer primært kunder fra Randers, Hadsten, Spentrup og omegn.

Hvis du skal i gang med et projekt, som indebærer gravearbejde, og derved større mængder jord, så kommer vores vognmand gerne og kører jorden væk for dig. Vi stiller en passende container til rådighed, som vi kommer og henter, lige når det passer dig bedst.

Vi tilbyder desuden levering af sand og levering af grus til dit næste projekt.

Vi udfører bortkørsel af jord i alle mængder

Hvad enten du skal i gang med et mindre eller større projekt, så står vi klar til at foretage bortkørsel af jord. Vi klarer opgaven for dig, så du ikke selv skal bekymre dig om dette, men i stedet kan fokusere på de mere spændende opgaver.

​​

Vi tilbyder afhentning af jord ved mange forskellige opgaver, og du bør derfor aldrig holde dig tilbage med at kontakte os, hvis du har brug for hjælp. Hos os er du garanteret en konkurrencedygtig pris, uanset hvad opgaven lyder på. Vi sikrer desuden altid en god kundeservice og dygtige vognmænd hele vejen rundt.

Skal vi lave en aftale?

Skal vi foretage bortkørsel af jord for dig? Så er du velkommen til at ringe eller skrive til os med det samme. Vi står klar til at hjælpe dig, når du har brug for det.

Kontakt os på telefon 86 44 23 54 eller 40 54 23 54. Du kan også skrive en e-mail til lhtransport@rasmussen.mail.dk, så vender vi tilbage hurtigst muligt og laver en passende aftale med dig.

​​

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Firma

Albæk Vognmandsforretning

CVR: 20746378 

Kontakt

Telefon: 86 44 23 54

E-mail: lhtransport@rasmussen.mail.dk