Telefon: 86 44 23 54

Telefon: 40 54 23 54

Pålidelige vognmænd   Mange års erfaring    Kvalitet og god service

Krankørsel af professionel vognmand

Hos Albæk Vognmandsforretning tilbyder vi krankørsel til private og erhverv i Randers, Hornslet og Hadsten. Har du et projekt, hvor der skal køres affald, jord, grus, sten eller noget helt femte, kan vi servicere dig med erfaren krankørsel. 

Vi har kompetente chauffører ansat, som er yderst omhyggelige og professionelle. Vi udfører også mindre transportopgaver med kran, hvilket eksempelvis kan forekomme ved byggeri, hvor der skal løftes elementer eller spær. Vi varetager dagligt mange forskelligartede opgaver for store og små kunder, så kontakt os endelig - uanset omfang.

Sikker krankørsel med fokus på sikkerhed

Når du entrerer med os i forhold til krankørsel, har vi altid fokus på sikkerheden. Vores chauffører er erfarne med en kran, og kan udføre langt de fleste typer opgaver. Vi tager os pænt af dine ejendele og behandler dem med respekt. 

Uanset om du skal have transporteret jord eller affald fra din grund og op i en container, eller have flyttet nogle tunge ting ind over en hæk eller lignende, kan vi hjælpe dig med professionel krankørsel.

Hos Albæk Vognmandsfirma kører vi med konkurrencedygtige priser, så det ikke koster en formue at få hjælp af en kran. Lad os høre om, hvad du har brug for, så vi kan aftale en pris samt løsning.

Lad os give et bud på din opgave

Er der ting, der skal flyttes, transporteres eller køres, er vi til rådighed med kyndig krankørsel. Alle vores vognmænd er erfarne og sætter en ære i at udføre jobbet til perfektion og omhu. Skal du bruge en kran?

Kontakt os for et uforpligtende tilbud på telefon 86 44 23 54 eller for at høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig.

Indhent tilbud på krankørsel

​Udfyld nedenstående kontaktformular, for at få et uforpligtende tilbud på dit næste flytte- eller transportopgave.

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Firma

Albæk Vognmandsforretning

CVR: 20746378 

Kontakt

Telefon: 86 44 23 54

E-mail: lhtransport@rasmussen.mail.dk