Telefon: 86 44 23 54

Telefon: 40 54 23 54

Vi varetager enhver form for godstransport​

Har du brug for hjælp til godstransport? Så er du kommet til det helt rigtige sted. Hos Albæk Vognmandsforretning har vi stor erfaring med alt fra maskintransport til specialtransport, og vi kan derfor løse enhver opgave. Vores vognmand kører primært i og omkring Randers, Hadsten og Spentrup.

Vi er et professionelt transportfirma med mange års erfaring i branchen. Derudover råder vi over en stor maskinpark med mulighed for at låne lastbil, kran og andet. Vi er derfor i stand til at hjælpe både privat- og erhvervskunder med diverse former for godstransport. Uanset om du skal have fragtet grus eller farligt gods, så står vi klar til at varetage opgaven for dig.

Pålideligt firma tilbyder sikker godstransport

Ønsker du en pålidelig vognmand med stor erfaring, så er vi en oplagt samarbejdspartner at trække på. Vi overholder altid alle vores aftaler, og vi sætter kundens individuelle ønsker og behov i første række.

​​

Vi er en seriøs vognmandsforretning, som tager alle opgaver lige alvorligt. Derudover lægger vi vægt på at levere høj kvalitet og god service til alle vores kunder. Vores pris på godstransport er altid konkurrencedygtig, uanset hvad opgaven lyder på. Du kan derfor med fordel samarbejde med os.

Har du spørgsmål?

Ønsker du at høre mere om, hvad vi tilbyder af godstransport? Så er du til hver en tid velkommen til at ringe eller skrive til os. Vi står klar med professionel hjælp, når du har brug for det.

Vi kan kontaktes på telefon 86 44 23 54 eller 40 54 23 54. Du er også velkommen til at skrive en e-mail til lhtransport@rasmussen.mail.dk, så vender vi tilbage snarest muligt.

Vi ser frem til at høre fra dig.

​​

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Firma

Albæk Vognmandsforretning

CVR: 20746378 

Kontakt

Telefon: 86 44 23 54

E-mail: lhtransport@rasmussen.mail.dk