Telefon: 86 44 23 54

Telefon: 40 54 23 54

​Leje af affaldscontainer? Du er havnet det rette sted

Har du gang i et større projekt, og er du derfor interesseret i leje af affaldscontainer? Her hos Albæk Vognmandsforretning kan vi hjælpe dig med alt, der vedrører udlejning af container til byggeaffald. Vi står for udlejning af containere i forskellige størrelser og af forskellig art.

Vores kunder kommer primært fra Randers, Hadsten og Spentrup, men vi vil naturligvis gerne bevæge os uden for disse områder for vores kunder.

Vi tilbyder leje af container til byggeaffald til en god pris

I vores optik skal det være nemt for vores kunder at komme af med deres affald på en miljørigtig måde, og det er her, vi kommer ind i billedet. Vi har nemlig containere i mange forskellige størrelser, og de spænder mellem 5 og 20 kubikmeter.

Det er altså helt op til dig, hvor meget plads du har brug for. Du kan også selv bestemme, om din container til byggeaffald skal være åben eller lukket.

Vores affaldscontainere kan bruges til al slags affald, så om du står foran et større nedrivningsprojekt, eller om du blot skal give skuret en forårsrengøring, kan vi hjælpe dig.​​

Vi tilbyder både at levere, hente og tømme, når det kommer til udlejning af container til affald. Det bliver ikke nemmere – alt du skal gøre, er at skille dig af med dit affald. Resten klarer vi.

Hvad koster det at leje en container til affald?

Vores pris for leje af affaldscontainer varierer fra opgave til opgave. Den afhænger nemlig både af, hvilken type container du ønsker at leje, hvor længe du vil leje den, og hvor langt vi skal transportere den for dig. Vi anbefaler derfor altid, at du ringer og får en snak med os, og i samme omgang giver vi et overblik over vores priser.

Ring og hør mere på telefon: 86 44 23 54 eller 40 54 23 54, og lej en container til affald allerede i dag. Du kan også skrive til os på e-mail: lhtransport@rasmussen.mail.dk.​

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Firma

Albæk Vognmandsforretning

CVR: 20746378 

Kontakt

Telefon: 86 44 23 54

E-mail: lhtransport@rasmussen.mail.dk